MASCOT wint 'Corporate Fashion Award 2018'

met MASCOT® ADVANCED
2018 - Corporate Fashion Award - The Netherlands - Bedst brand collection, <span>MASCOT® ADVANCED</span>  - Danny Bonn - Toos Volmer
Vrijdag 16 November 2018
MASCOT heeft voor de vierde keer op rij de Corporate Fashion Award gewonnen. Op de feestelijke bijeenkomst in het Hulstkampgebouw Rotterdam heeft MASCOT gisteravond de prijs voor ‘Best Brand Collection’ in ontvangst mogen nemen.

De MASCOT® ADVANCED-collectie kwam als winnaar uit de bus omdat het een complete collectie werkkleding is in verschillende modellen en kleuren, en vooruitstrevend is op het gebied van werkkleding. Deze collectie is ontworpen om de uitdagingen tijdens de werkdag te weerstaan, maar kan ook gebruikt worden voor andere buitenactiviteiten.

Werkkleding voor professionals

MASCOT® ADVANCED is een werkkledinglijn voor gebruikers die geen genoegen nemen met doorsnee werkkleding. Met stretch, sterkte en comfort van een klasse apart kunt u hier producten voor elke werksituatie en elk seizoen vinden. De volledige lijn bevat 33 producten, waaronder broeken met stretch in vier richtingen, wind- en waterdichte stretchjacks, isolerende fleecetruien en vochtafdrijvende T-shirts. Producten waarbij functionaliteit, comfort en slijtvastheid zijn gecombineerd om gebruikers de beste producten te geven voor de uitdagingen van hun dagelijks werk.

PPE Award - Award - A89C12FA-F396-4FE6-8E66-909BB268B1F6{name - 17115-318 - MASCOT® ADVANCED - 2018

Kwaliteit is een bewuste strategie

Werkkleding van MASCOT kenmerkt zich onder andere door hoge kwaliteit, functionaliteit en stijl. MASCOT® ADVANCED vormt daar geen uitzondering op. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door het uitgebreide testprogramma van MASCOT. Voordat de producten op de markt worden gebracht, ondergaan ze grondige kwaliteitscontroles met inbegrip van gebruikerstests, waarbij eindgebruikers onder andere pasvorm, duurzaamheid en functionaliteit testen.

De compromisloze opvatting van MASCOT ten aanzien van kwaliteit hangt ook samen met de strategische beslissing van het bedrijf om niet alleen de beste werkkleding te produceren en te leveren, maar ook de beste oplossingen voor werkkleding. Met oplossingen als de MASCOT® SmartStore en E-partner wil MASCOT het verkooppunten en eindgebruikers gemakkelijker maken het juiste product te vinden en te kopen.

De derde prijs voor MASCOT® ADVANCED

Met de winst van de Corporate Fashion Award 2018, heeft de MASCOT® ADVANCED-collectie alweer een derde prijs op zak. Niet alleen eerder dit jaar was de collectie al de winnaar van een award op de VSK vakbeurs in Nederland in de categorie installateurszaken, maar ook in Engeland viel de collectie in de prijzen en won daar de PPE Innovation of the year 2018. Deze prijzen getuigen ervan dat de collectie iets nieuws introduceert op de werkkledingmarkt en dit werd benadrukt met de winst van deze prijzen.