Nieuwjaar

bij MASCOT Laos
Nieuwjaar 2018 - Laos Pers
Vrijdag 13 April 2018
Onze collega's bij MASCOT Laos vierden vandaag het Laotiaanse Nieuwjaar. Het jaar 2561 werd ingeluid met een geweldig feest in de open lucht. De honderden liters heilig water, onderdeel van de traditie, kwamen goed van pas, want het was 37 graden.

De nieuwjaarsviering bij MASCOT Laos is ook een feest voor de medewerkers. De formele nieuwjaarstradities met gebeden voor het komende jaar worden dan ook aangevuld met officiële toespraken voor de medewerkers en een viering waarbij de medewerkers voor elkaar optreden op het podium.

Onderdeel van de traditie is dat MASCOT prijzen uitreikt voor onder andere de medewerker van het jaar, die uit de 700 medewerkers wordt gekozen. Dit jaar gingen de prijs en de eer naar naaister Bear Yang, die haar eerste kind verwacht.

2018 Nieuwjaar - Laos

MASCOT heeft zeer ambitieuze ontwikkelingsplannen voor de toekomst. Er is net begonnen met de bouw van twee nieuwe productie-eenheden, waarmee de capaciteit wordt verdrievoudigd. Als het nieuwe project helemaal klaar is, heeft MASCOT Laos naar verwachting circa 1800 medewerkers.

Goede, zekere en veilige werkomstandigheden bij de productie - Nieuwjaar Laos - 2018 Thomas Bo Pedersen, directeur van MASCOT Laos, zei in zijn toespraak: »We hebben dit jaar echt reden voor een groot feest. MASCOT Laos heeft met de hoogste productie ooit een nieuw record gebroken.«

Goede, zekere en veilige werkomstandigheden bij de productie - 2018 - Nieuwjaar Laos

Nieuwjaar Laos - 2018

Nieuwjaar Laos - 2018 Pers

Goede, zekere en veilige werkomstandigheden bij de productie - 2018 - Nieuwjaar Laos

Nieuwjaar Laos - Goede, zekere en veilige werkomstandigheden bij de productie - Pers 2018