Bekijk de laatste werkkledingtrends

in het nieuwe lente-/zomernummer van MASCOT® WORKWEAR, het magazine voor vakmensen
Catalogi - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - MASCOT 2018
Woensdag 11 April 2018
60 pagina's met inspirerende artikelen, productrecensies van vakmensen vanuit heel Europa en productadvies waarmee u de beste producten voor uw werk kunt vinden. Het magazine is te vinden bij geselecteerde verkooppunten, maar ook online, waar korte video's de artikelen tot leven wekken en u onze werkkleding nog beter kunt ervaren.
Bent u op zoek naar een magazine met de laatste trends op het gebied van werkkleding? Het magazine voor vakmensen van MASCOT® WORKWEAR staat vol innovatieve producten en combineert het productadvies zoals u dat kent uit de meeste magazinen met interessante artikelen van vakmensen uit de hele wereld.

Productrecensies van vakmensen zelf

Werkkleding met stretch is het nieuwe zwart. En het is een blijvertje. Maar wat vinden andere vakmensen eigenlijk van werkkleding met stretch? Lees de recensies van de MASCOT-broeken met stretch in vier richtingen en kijk of u het ermee eens bent. Pas een van deze broeken als u dat nog niet hebt gedaan, misschien is het wel uw volgende werkbroek.

Catalogi - Pers 2018

Werkkleding aan het werk in uitdagende omgevingen

Vakmensen onderwerpen hun werkkleding aan verschillende uitdagingen, afhankelijk van hun beroep. In het tijdschrift staan artikelen over vakmensen die aan het werk zijn aan het einde van de wereld, in de verlaten gebieden van Patagonië. Daar wordt de werkkleding echt op de proef gesteld bij harde wind en grote hoeveelheden regen. U kunt ook lezen over de monteurs die werken bij de zwaarste offroad race ter wereld, de Dakar Rally. Verder leest u welke eisen de monteurs van Audi Sports in het ABB FIA Formule E-kampioenschap aan hun werkkleding stellen.