Welkom

in onze volledig nieuw ingerichte showroom
Naarden, The Netherlands - Showroom - MASCOT® Pers 2018
Vrijdag 23 Maart 2018
MASCOTs volledig vernieuwde showroom in Naarden is open voor het grote publiek. Deze maanden van hard werken zijn een geweldige team prestatie te noemen! In ruim 500 m² showroom tonen wij u het gehele MASCOT assortiment met meer dan 600 producten voor verschillende segmenten.

In onze nieuwe showroom komen onder andere 4 aspecten naar voren waarvan je mede zou kunnen zeggen dat ze kenmerkend zijn voor de service en ondersteuning die MASCOT biedt. Trots, gemak, veiligheid en gezondheid.

Trots

Werkkleding is meer dan alleen een lap stof om je lijf die je beschermt tijdens het werk. Het geeft u en uw bedrijf de uitstraling die u het mee wil geven. Medewerkers die goede kleding krijgen, voelen zich meer gewaardeerd en zijn het visitekaartje van uw bedrijf, waar ze ook komen. Trots geldt natuurlijk ook voor de samenwerking met onze dealers, wanneer we gezamenlijk mooie bedrijven voorzien van oplossingen, welke voor ons beide individueel niet mogelijk waren geweest.

Gemak

We hebben diverse collecties onder 1 dak, dat is gemak! Maar gemak komt ook uit de tools die we u bieden. U werk uit handen nemen door ons online kleding management systeem, de Smartstore, of het inzetten van testkleding en de follow-up hiervan zijn voorbeelden. Door vooraf te testen en de juiste vragen te stellen, kunt u discussie achteraf voorkomen. De nieuwe showroom biedt ook meer trainingsfaciliteiten voor onze dealers en de mogelijkheid om gezamenlijk met een Mascot medewerker klanten te ontvangen.

Pers 2018 - Naarden, The Netherlands - Showroom - ADVANCED
Naarden, The Netherlands - Showroom - FOOTWEAR FLEX - 2018

Veiligheid

Komt natuurlijk terug in onze kleding welke voldoet aan alle relevante normen maar zit hem ook in de zekerheid van Mascot als familiebedrijf. Breed assortiment, hoge voorraden en daardoor een hoge delivery performance. Voor zowel dealer als eindgebruiker een prettig gevoel, waarop je altijd kunt vertrouwen.

Gezondheid

Het dragen van de juiste werkkleding draagt bij aan een betere gezondheid. Een jas die goed is tot -20 Celcius is leuk, maar het effect is weg, als een medewerker hem in het voorjaar open laat staan omdat hij het te warm heeft.

Naarden, The Netherlands - Showroom - ADVANCED - 2018

Met al deze facetten proberen we, gezamenlijk met ons dealer netwerk, de juiste kaarten op het juiste moment op tafel te leggen.