MASCOT op de A+A beurs

2017
A+A 2017 - Pers
Vrijdag 29 September 2017

Wederom is MASCOT dit maal vertegenwoordigd op de meest toonaangevende beurs voor veiligheidskleding en schoenen ter wereld.

Tijdens de A+A beurs in Düsseldorf, die plaatsvindt op 17 - 20 oktober, staat MASCOT klaar om alle gasten te verwelkomen in hal 9, Stand D21. Op de 374 m2 grote stand, nodigt MASCOT bezoekers uit voor een informeel gesprek en een kijkje naar alle nieuwe producten. Onder het assortiment aan nieuwe producten, kunnen bezoekers het nieuwe assortiment van de MASCOT® ADVANCED collectie bekijken. Deze collectie bestaat uit broeken gemaakt van stretch stof met het doel om ultieme bewegingsvrijheid te bieden. Verder biedt de MASCOT® ADVANCED collectie een uitgebreide selectie jassen, gebreide truien, fleece truien, sweatshirts en T-shirts in functionele stoffen.

De verschillende vochtregulerende-, isolerende en wind- en waterdichte tops zijn ontwikkeld om gecombineerd te worden in een 3 lagen concept waarin dunne en lichte tops gemakkelijk aan of uit te trekken zijn, wanneer bijv. de temperatuur of het activiteitsniveau veranderd.

MASCOT lanceert ook een nieuw assortiment veiligheidsschoenen, MASCOT® FLEX. Dit nieuwe assortiment biedt veiligheidsschoenen met extreme flexibiliteit en behoren tot de lichtste op de markt. Bijna al MASCOT's 600 producten, verkrijgbaar in tot wel 23 kleuren, zijn te zien op de A+A beurs, inclusief het brede assortiment veiligheidskleding van MASCOT® SAFE.

A+A

Op de A+A beurs staat een grote groep MASCOT consultants klaar om de uitdagingen en mogelijkheden die bezoekers ervaren met werkkleding in hun dagelijks leven te bespreken. Als wereldwijde leverancier is MASCOT op de beurs vertegenwoordigd in 10 talen, zodat iedereen advies kan krijgen over MASCOT’s producten en diensten.