Première nieuwe bedrijfsfilm

MASCOT
Company Movie - 2016
Woensdag 4 Mei 2016

Vandaag gaat de nieuwe bedrijfsfilm van MASCOT in première. Wij zijn maandenlang op de voet gevolgd door een cameraploeg. Wij geven u graag een kijkje in het hele bedrijf.

In de film maakt u kennis met MASCOT-medewerkers uit Europa, Vietnam en Laos. Hier wordt in MASCOTs eigen naaiateliers de werkkleding geproduceerd. U wordt uitgenodigd in het testcentrum van MASCOT, waar u zelf kunt ervaren waar TESTED TO WORK voor staat. Bekijk de film om een idee te krijgen van MASCOT en hoe we naar onze doelstelling toewerken: het produceren van de beste werkkleding ter wereld.

YouTube - no video

Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen!

Neem een kijkje achter de schermen

Deze foto’s zijn van Vietnam en Laos. Wij hebben onze collega’s in de fabrieken bezocht en de eerste opnamen voor de film gemaakt. De twee heren van onze cameraploeg van Inhouse Film kregen veel bekijks tijdens het maken van de film, zoals op de foto’s te zien is.

Vietnam - 2016