MASCOT® FREESTYLE wint Corporate Fashion Award

in categorie "Best Stock Collection"
Fashion Award - Nederland
Donderdag 7 April 2016

De nieuwe MASCOT® FREESTYLE collectie is verkozen als "Best Stock Collection" tijdens de Corporate Fashion Award 2016 show! Op 5 april jl werd dit tijdens de diner show van Corporate Fashion Show bekend gemaakt.

De Award in deze categorie wordt uitgereikt aan de producent die de beste voorraad collectie bedrijfskleding op de markt brengt. Gekeken wordt naar compleetheid, trends en kwaliteit.

MASCOT heeft eerder de Corporate Fashion Award gewonnen. In 2012 werd de MASCOT® ROCKS collectie verkozen tot ‘Best Stock Collection’ en in 2010 was MASCOT winnaar in de categorie ‘Best Brand Collections’.

De CFA is een initiatief van Holland Career & Workwear (HCW, ledengroepering van MODINT), de brancheorganisatie voor fabrikanten van bedrijfskleding en corporate imagekleding

De vakjury zegt over de MASCOT® FREESTYLE collectie: “De collectie heeft een zeer aantrekkelijk fashiongehalte. Modern, strak en sexy met een prachtige pasvorm.”

2016 - Corporate fashion award

MASCOT® FREESTYLE is geïnspireerd op o.a. de Amerikaanse surfcultuur uit de jaren 60 en de kleding van legerpiloten van een aantal decennia geleden. Vandaar ook de namen MASCOT® Manhattan, MASCOT® Soho en MASCOT® Yonkers, producten die zijn vernoemd naar de ‘ruigere’ wijken in New York. In deze collectie zijn o.a. hoodies, jeans en een cap in retrokleuren, T-shirts met palmen en een muts met een nieuw logo van de MASCOT-beer te vinden. Deze stijl is allesbehalve traditioneel en uniform.