MASCOT® FREESTYLE genomineerd

voor Corporate Fashion Award 2016
MASCOT® FREESTYLE - Fashion Award
Dinsdag 22 Maart 2016

MASCOT® FREESTYLE is genomineerd voor de Corporate Fashion Award in de categorie “Best Stock Collection”.

Op 5 april wordt na de Safety & Health @Work beurs in Rotterdam de winnaar bekend gemaakt. MASCOT en de andere genomineerden zullen tijdens een feestelijke dinershow door middel van een modeshow de verschillende collecties laten zien. Sylvana Simons zal later op de avond de winnaar bekend maken, en de hoofdprijs overhandigen.

Freestyle work – Freestyle workwear

MASCOT® FREESTYLE is functionele streetwear, slijtvast genoeg om in te werken, en passend bij de stijl voor in de vrije tijd. Wat voor werk u ook doet, u hebt bewegingsvrijheid met de uitvoerig geteste, moderne pasvorm van MASCOT. De inspiratie voor MASCOT® FREESTYLE komt onder andere uit de Amerikaanse surfcultuur van de jaren 60 en de vroegere pilotenkleding van het Amerikaanse leger.

Corporate fashion award 2016 - Safety & Health @work