Video

over MASCOT
Vrouw - Hi-vis rood - video 2015
Vrijdag 27 Maart 2015

Bekijk de reportage over MASCOT die is uitgezonden op de Nederlandse televisie.

De reportage werd gemaakt omdat Mascot International BV winnaar is geworden in de branche Werkkleding en Veiligheidsschoenen! Tevens was Mascot International BV genomineerd als kanshebber voor de hoofdprijs; de Nationale Business Succes Award 2014.

YouTube - no video

De Nationale Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland en wordt gerealiseerd door medewerking van De Telegraaf, Financieel Dagblad, BNR radio en RTL Televisie.De missie van deze ondernemersprijs is om het succes van succesvolle bedrijven te benoemen, te versterken en landelijk uit te rollen.Een onafhankelijke nominatiecommissie bepaalt wie er deel mag nemen, waarna de jury een uiteindelijke winnaar kiest binnen een bepaalde branche.

Het oordeel van de Nominatiecommissie luidt:

Mascot International BV te Naarden behoort tot het wereldwijd opererende Mascot International A/S. In Nederland verzorgt het bedrijf te Naarden de verkoop en distributie van ruim 17.000 productvariaties aan de gebruikers in de bouw, installatiesector en diverse industriesectoren. Het bijzondere aan deze onderneming is niet enkel het uitgebreide en state-of-the-art assortiment, het hoge BV-gebruiksgemak en de hoge specificaties van de producten, maar vooral de filosofie van het bedrijf. Mascot International staat vooral voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De onderneming is zich van haar positie als wereldspeler bewust en weet dat haar activiteiten invloed hebben op haar omgeving. Zorg voor welzijn van haar medewerkers en haar omgeving heeft bijna een hogere prioriteit dan winstgevendheid. Haar productiefaciliteiten in het Verre Oosten voldoen aan de strengste eisen die aan werkgevers gesteld kunnen worden. Zij is dan ook een voorbeeld van hoe het moet in deze landen en zij wordt hiervoor geëerd door de autoriteiten ter plaatse.
Kortom, Mascot International blinkt uit in kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en vooral ook maatschappelijke betrokkenheid.