MASCOT® Ondergoed

– De perfecte verpakking
MASCOT Ondergoed - 2014
Vrijdag 26 September 2014

MASCOT® WORKWEAR maakt kiezen makkelijk - Comfort voor elke dag

Het kiezen van het juiste ondergoed kan door de vele producten een uitdaging zijn. Als basislaag functioneert ondergoed als een tweede huid en moet daarom uiterst comfortabel, zacht en flexibel zijn. Het is ook belangrijk dat deze laag vochttransporterend is, snel droogt en isoleert – allemaal eigenschappen waar het perfecte ondergoed aan moet voldoen.

MASCOT introduceert de perfecte verpakking met nieuwe, innovatieve kleurcodes, die helpen om snel het juiste ondergoed te kiezen. Elke verpakking geeft precies aan welke eigenschappen het ondergoed en het materiaal bezit.

De nieuwe ondergoedverpakkingen zijn ingedeeld in 7 verschillende kleuren, waarbij elke kleur de belangrijkste eigenschap van het product aangeeft. ROOD & ORANJE verpakkingen bevatten ondergoed voor koude omstandigheden: isolerend, sneldrogend en vochttransporterend. GROEN is de kleur voor de basisproducten voor dagelijks gebruik, terwijl BLAUWE kleuren aangeven dat dit ondergoed geschikt is voor warmere omstandigheden: antibacterieel, antistatisch, vochttransporterend en/of UV-beschermend.

MASCOT’s multifunctionele ondergoed is zowel comfortabel, flexibel, vochttransporterend als isolerend. MASCOT’s multifunctionele ondergoed is gemaakt van innovatieve stoffen die zijn ontworpen om in samenwerking met het lichaam warmte, vocht en isolatie aan te passen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam in de comfort zone blijft, ongeacht de temperatuur, het inspanningsniveau of de omgeving.

In onze nieuwe ondergoedbrochure vindt u een overzicht van alle producten. Door middel van kleuren worden de belangrijkste eigenschappen benadrukt, terwijl tevens de voornaamste kenmerken van elk product genoemd worden.