MASCOT® Lemberg

- LICHTGEWICHT & ERGONOMISCHE PASVORM
Broek met kniezakken - Khaki - 2014
Vrijdag 25 April 2014

Perfect voor warme dagen

Een lichte kwaliteit en toch sterk! De broek is gemaakt van 50% polyester/50% katoen, is ademend, voelt zacht aan op de huid en daardoor zeer comfortabel om te dragen. De 205 grams stof is ongelofelijk licht waardoor de broek zeer geschikt is onder warme werkomstandigheden, zoals tijdens warme zomerdagen.

Het ontwerp is al net zo praktisch als de het materiaal. De ergonomisch gevormde broekspijpen en voorgevormde tailleband zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast is de broek voorzien van drievoudig gestikte naden aan de broekspijpen en in het kruis, waardoor de broek extreem sterk is. Ook handig zijn de verschillende zakken, een verstelbare hamerlus en een speciale gereedschaplus op de tailleband. De ruime voorzakken, de dijbeenzakken en duimstokzak zijn versterkt met CORDURA®, net als de verstelbare kniezakken met de opening aan de bovenzijde. Verder zijn er, om de veiligheid te bevorderen, een aantal reflecterende materialen aangebracht.

De MASCOT® Lemberg is nu beschikbaar bij de MASCOT dealer in de kleurcombinaties khaki/zwart en donker antraciet/zwart. De MASCOT® Lemberg is een van de 23 producten binnen de succesvolle MASCOT® UNIQUE collectie die in 2013 werd gelanceerd.

Alle MASCOT producten zijn getest volgens Oeko-Tex® Standard 100. Dit is uw garantie dat de producten zijn getest op gezondheidsschadelijke materialen. Alleen producten die voldoen aan de Oeko-Tex® Standard 100 komen in aanmerking voor dit label.