MASCOT sponsort

de ScanCoveryTrial
Team Manhard - 2014
Dinsdag 7 Januari 2014

Bent u een enthousiaste liefhebber van autorijden en beperkt dit zich niet alleen binnen de Nederlandse grenzen, dan is de ScanCoveryTrial absoluut iets voor u.

De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De ScanCoveryTrial editie 4 wordt gereden van zaterdag 4 januari tot en met Zaterdag 11 januari 2014.

MASCOT® WORKWEAR – Tested to work

MASCOT® Workwear wordt momenteel getest in de ruige scandinavische natuur. MASCOTs duurzame werkkleding past perfect bij de koude wind en het vochtige klimaat van de ScanCoveryTrial. MASCOT® is trots op het sponsoren van Team 78, die in pole position startte op zaterdag 4 januari 2014.

De tocht gaat in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen die kunnen dalen tot wel min 40 graden Celius. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd, maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieël belang is voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten, maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met unieke klassementsproeven. Kortom dit alles maakt de ScanCoveryTrial niet alleen uiterst uniek, maar bovendien ook tot de voordeligste toertocht in zijn soort.

Sponsor - Scan Trial 2014

Team 78

Team Manhard bestaat uit de 2 rijders; Lars Böke en Christian Maldonado. Zij doen dit jaar voor de 1ste keer mee aan de ScanCoveryTrial.

Lars Böke:

Lars is 35 jaar en woont in Wijchen. Hij heeft een relatie met Charissa waarmee hij in de zomer van 2014 het huwelijksbootje in stapt. Zijn hobby’s het opknappen van zijn Lancia Delta HF integrale, lekker eten en het verenigingsleven in Herveld-Andelst. De belangrijkste reden waarom Lars mee doet aan de ScanCoveryTrial is het avontuur en het zoeken naar een nieuwe uitdaging. In het dagelijks leven rijdt Lars in een Audi A6 Quattro. Als directeur van Manhard B.V. heeft Lars zijn teamgenoot Christian Maldonado leren kennen.

Christian Maldonado:

Christian is 39 jaar en woont in Groesbeek. Christian is getrouwd met Judith en heeft 4 kinderen. Als Accountmanager bij VW is Christian autoliefhebber in hart en nieren. Hij verwacht zijn kennis van auto’s in de ScanCT goed in te kunnen zetten en daardoor hoog in de ranking te eindigen. Christian heeft als hobby’s mountainbike, auto’s en zoveel mogelijk tijd doorbrengen met familie. Christian is net als VW Amarok geboren in Argentinië. Het Argentijnse bloed in combinatie met een Argentijnse bolide moeten het ijs in het hoge noorden onder het rubber doen smelten.