2013 FOOTWEAR

catalogus
Veiligheidsschoenen - Catalogi - 2013
Vrijdag 20 September 2013

Mascot International heeft een nieuwe, uitgebreide veiligheidsschoenencatalogus.

Een stap in de goede richting.

Comfort is belangrijk bij elke schoen, maar extra belangrijk bij veiligheidsschoenen. Naast de pasvorm, moet men ook overwegen waar deze voor worden gebruikt. Elke werkdag gebeuren er tijdens het werk ongelukken die resulteren in ernstige en minder ernstige verwondingen. Veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden door het dragen van de juiste veiligheidsschoenen.

Met meer dan 30 producten is MASCOTs nieuwe 32 pagina tellende full-color glossy catalogus een complete veiligheidsschoenengids voor de bouw, installatietechniek en industrie. Deze catalogus bevat gedetailleerde informatie en productspecificatie, zodat u kunt zien welke schoenen passen bij uw eisen en wensen en u moeiteloos de juiste keuze kunt maken.

Veiligheidsschoenen (hoog) - MASCOT® Preston - 2013

Nieuw in 2013

Een nieuwe generatie veiligheidsschoenen. Zes nieuwe modellen in stoere carbon look met sportieve details - geïnspireerd door race-auto's. In tegenstelling tot sportschoenen gaat het om robuuste en vriendelijk geprijsde modellen, die geschikt zijn voor werk buitenshuis op een oneffen ondergrond. De schoenen bieden voldoende ruimte en steun aan uw voeten. Uiterst comfortabel in combinatie met volledige bescherming. Vind uw eigen manpower (twee modellen voor womanpower) en ga op eigen kracht snel van start. U bepaalt de maximale snelheid. MASCOT heeft door de anti-slip zolen gezorgd voor optimaal grip als u op hoge snelheid een bocht wilt maken. Maak een proefrit - wij garanderen extra lang rijplezier!

Makkelijk in gebruik

De catalogus, die een schoenmaatgids bevat, is zo opgemaakt dat u eenvoudig een product kunt opzoeken en is ingedeeld in de veiligheidsklasse S3 en S1P . De catalogus bevat duidelijke foto’s met de belangrijkste producteigenschappen, bijv. 'anti-perforatiezool van textiel', 'laddergrip' en 'ergonomisch gevormde neus' om u te helpen bij het kiezen van de juiste veiligheidsschoenen.