Nieuwe catalogus

voor de Bouw & Installatietechniek
4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - Catalogi - 2013
Dinsdag 3 September 2013

MASCOT® WORKWEAR lanceert een nieuwe catalogus voor de Bouw & Installatietechniek

Met meer dan 160 producten uit diverse MASCOT-collecties is de 148 pagina’s tellende, full-color en glossy catalogus een meer dan complete werkkleding- en veiligheidsschoenencatalogus voor de Bouw & Installatietechniek. In deze catalogus ligt de nadruk op slijtvaste en comfortabele werkkleding met veel zakken voor het opbergen van gereedschap.

Door de gedetailleerde productspecificaties en toepassingsinformatie kunt moeiteloos de juiste werkkleding en werkschoenen voor uw beroep kiezen. De catalogus bevat heel veel sfeerfoto’s en is ingedeeld in beroepsgroepen zoals "Elektriciens" & "Loodgieters" en is zo gemaakt dat u eenvoudig een product kunt opzoeken. Op pagina 2 staat een QR code met een link naar onze nieuwe mobiele website. Onze website – www.mascot.dk – is een goede aanvulling op deze catalogus. U kunt hier alle producten in 3D bekijken en 360 graden ronddraaien. Mocht u desondanks nog steeds niet kunnen kiezen, kunt u gebruik maken van onze handige vergelijkfunctie om het ene product met het andere te vergelijken (u kunt meerdere producten tegelijk vergelijken). De catalogus bevat ook handige tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste werkkleding, zoals bijvoorbeeld "kies voor een product met een ergonomische pasvorm, zodat u het extra gewicht van het gereedschap niet merkt" en "kies voor een transpiratievocht afvoerend product om afkoelen te vermijden".

Bij alle producten staat de verkoopadviesprijs exclusief BTW vermeld.

Vraag nu uw plaatselijke leverancier om een catalogus