MASCOT® Frontera

– getest in de ruimte en op aarde!
MASCOT® FRONTERA Winterjas - 2013
Donderdag 22 Augustus 2013

MASCOT® WORKWEAR is trots op de lancering van de nieuwe MASCOT® Frontera Pilotjack - een perfecte aanvulling op de MASCOT® HARDWEAR collectie. Gecertificeerd volgens EN 343 - kl. 3/1 en EN 342 - kl. 3/2 (2.0 clo). Dit betekent dat dit jack niet alleen ademend is, maar ook wind- en waterdicht. Door de vele features en voordelen is de MASCOT® Frontera bijna buitenaards te noemen.

Optimaal thermisch comfort

De voering van de MASCOT® Frontera pilotjack is gemaakt van Outlast ®-materiaal dat er voor zorgt dat dit jack de temperatuur reguleert. Als de drager het te warm krijgt, wordt de warmte geabsorbeerd en bij afkoeling wordt de opgeslagen warmte vrijgegeven. Niet te warm, niet te koud, maar altijd de juiste temperatuur - Outlast® materiaal biedt optimaal draagcomfort door middel van proactieve warmteregulatie.

MASCOT® FRONTERA - 2013

De Outlast®-technologie is niet een vochtabsorberende technologie die op transpiratievocht reageert door deze af te voeren van de huid. De Outlast® technologie beheert daarentegen de warmte proactief en zorgt er zo voor dat de drager niet transpireert, zodat er geen transpiratievocht afgevoerd hoeft te worden. De Outlast ® technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de NASA en draagt ​​het Certified Space Technology™ keurmerk.

Kenmerken en functies

De MASCOT ® Frontera is niet allen uiterst comfortabel, maar ook functioneel en geschikt voor vele branches en beroepen. Alle naden zijn getapet en dit jack heeft een afneembare, gevoerde capuchon (met koord), een windvanger, diverse zakken, waaronder een handige telefoonzak onder de windvanger die kan worden geopend zonder het jack te openen en discrete reflecties voor extra veiligheid. De borstzakken hebben magnetische sluitingen die er voor zorgen dat deze makkelijk met één hand zijn te openen en vanzelf weer sluiten, zodat er niets uit valt.

Pers 2013 - MASCOT® FRONTERA