Bezoek ons op

de TOOLS&TOOLS
Beurze - TOOLS TOOLS - 2012
Woensdag 19 December 2012

Van 24 tot 28 januari 2013 vindt de 5de editie van TOOLS&TOOLS, de vakbeurs voor professioneel gereedschap, plaats.

Beurs: TOOLS&TOOLS
Locatie: Groot-Bijgaarden, Brussels
Datum: 24.01 - 28.01.2013
Stand: 2.E.08

TOOLS&TOOLS is dé beurs voor de professional die actief is in de bouw en industrie. Alles op het gebied van onder andere gereedschappen wordt hier gepresenteerd.

Een voorproefje waarom u ons moet bezoeken...

Grootse lancering van werkkleding

De MASCOT® UNIQUE collectie is breed en daardoor geschikt voor diverse soorten werkzaamheden binnen de bouw en industrie. Dat komt ook tot uiting in de verschillende normen die men kan terugvinden in de collectie, zoals EN343 (ademende, wind- en waterdichte kleding), EN342 (bescherming tegen kou), UV standaard 801 (bescherming tegen UV stralen) en Oeko-Tex® Standaard 100 (product bevatten geen stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid).

Mix & Match - MASCOT® UNIQIE - 2012

Pers 2012 - MASCOT® INDUSTRY

Ontwikkeld voor wasserijen, optimaal comfort voor de gebruiker.

Een droomcollectie voor wasserijen en grote industriële eindgebruikers. Lichte werkkleding in een zeer stevige kwaliteit. Vanaf heden kunnen industriële wasserijen probleemloos canvas werkkleding verwerken. Canvas heeft een wat grovere structuur, is luchtig en daardoor comfortabel. De collectie is grondig getest, onder andere op de stofkwaliteit, kleuren en constructie. Hierdoor zijn de producten bijzonder geschikt voor de industriële behandelingsprocessen. De 'corporate identity’ van industriële bedrijven heeft ook een rol gespeeld in het ontwikkelingsproces. Het assortiment is zo breed, dat er voor zowel de magazijnmedewerker, monteur als chauffeur specifieke kleding is in dezelfde stijl en uitstraling.