MASCOT

quilt
Thermojas - Marineblauw - 2012
Woensdag 17 Oktober 2012

Werkt u in een koele omgeving en- of in een situatie waar hygiëne van groot belang is?

Dan weet u uit ervaring hoe belangrijk de juiste kleding is. Als u behoefte heeft aan hoogwaardige werkkleding met een gewatteerde voering, dan zijn hier een paar dingen om te overwegen.

Warm, duurzaam en wasbaar.

De producten binnen de MASCOT® QUILT collectie zijn uitgevoerd met een gewatteerde quiltvoering. Hierdoor is deze collectie uitermate geschikt voor werkzaamheden onder koele omstandigheden, in bijvoorbeeld koelcellen en buiten. Doordat sommige jassen zijn voorzien van een extra lang rugpand, bieden deze tevens een goede bescherming tegen koude aan de onderrug en nieren. In tegenstelling tot sommige andere gewatteerde producten op de markt, zijn onze quiltproducten niet gestikt maar gelast met nylon. Hierdoor zijn de jassen en broeken duurzaam en gaan langer mee. Bij werkzaamheden in een omgeving waar hygiëne van groot belang is, zal de kleding frequent gewassen dienen te worden.

De witte quiltproducten (MASCOT® Amsterdam, MASCOT® Haag en MASCOT® Rotterdam) zijn daarvoor zeer geschikt omdat ze gewassen kunnen worden op (maximaal) 95°C. Ook kunnen de kledingstukken gedroogd worden in de droogtrommel. Hierdoor is de quiltcollectie zeer geschikt voor industriële wasserijen.