MASCOT wint Corporate Fashion Award 2012

met MASCOT® ROCKS collectie
MASCOT® ROCKS keeps Rocking
Donderdag 19 April 2012

De 7e editie van de Corporate Fashion Award is wederom een daverend succes voor MASCOT. De MASCOT ® ROCKS collectie werd door een professionele vakjury beoordeeld als ‘Best Stock Collection’.

Tijdens de feestelijke award uitreiking met ruim 340 gasten, gepresenteerd door Sylvana Simons, werd bekend gemaakt dat MASCOT winnaar is in de categorie ‘Best Stock Collection’. Uit meer dan 15 ingezonden collecties, selecteerde de vakjury 3 bedrijven, die hun collecties aan de jury en het publiek hebben gepresenteerd. De vakjury noemde de collectie van MASCOT ‘sexy en met veel functionele details’. ‘Men wordt er hebberig van’. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe materialen zoals Tencel®, gemaakt van vezels van de eucalyptusboom. Het is zacht, ademend en vocht absorberend. Een bijkomend voordeel is dat Tencel® 100% biologisch afbreekbaar is en wordt geproduceerd door middel van duurzame bosbouw.

De award voor ‘Best Stock Collection’ wordt uitgereikt aan producenten/fabrikanten die onder "eigen merknaam" een collectie op de markt brengen en die vervolgens door de tussenhandel en/of eindgebruiker uit voorraad besteld kan worden. Bij de beoordeling wordt gelet op de uitstraling van de collectie, maar daarnaast spelen comfort en kwaliteit een belangrijke rol. Corporate kleding dient ‘prettig’ te zitten, comfortabel gedurende het uitvoeren van de desbetreffende werkzaamheden, en moet tegelijkertijd tegen een stootje kunnen. Tot slot dient het geheel herkenbaar te zijn voor de organisatie, met andere woorden representatief.

2012 - Corporate Fashion Award

De Corporate Fashion Award is een initiatief van Holland Career & Workwear (HCW, ledengroepering van MODINT), de brancheorganisatie voor fabrikanten van bedrijfskleding en corporate imagekleding. HCW reikt de awards uit aan bedrijven die op de meest treffende wijze het gewenste imago hebben weten te vertalen in bedrijfskleding.

In een reactie laat Danny Bonn van MASCOT weten zeer blij te zijn. MASCOT wint voor de 2e keer op rij de Corporate Fashion Award, een prachtige prestatie waar we zeer trots op zijn.