De nieuwe generatie

werkkleding
Werkbroeken - Pers 2012
Woensdag 11 April 2012

Mannelijk en stoer. Goede pasvorm en nieuwe slijtvaste materialen. Een casual stijl die voldoet aan het hedendaagse modebeeld. Dat zijn de sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor de nieuwe werkbroeken uit de MASCOT® ROCKS collectie. De broeken zijn gemaakt van het unieke materiaal Tencel®.

Vezels van de eucalyptusboom

Tencel® - gemaakt van vezels van de eucalyptusboom - is bekend uit de sportwereld. Tencel® wordt gebruikt voor professionele sportkleding omdat het vochtabsorberend is en verkoelende werking heeft op de huid.

Maar ook als u geen topatleet bent vraagt uw werk fysiek veel van u. Misschien ervaart u nu dat het moeilijk is om transpiratievocht van het lichaam weg te voeren. Vanwege deze unieke eigenschappen heeft MASOT voor Tencel® gekozen.

Een stoere stijl in een sterk en zacht materiaal

Tencel® is zeer slijtvast en superzacht, waardoor de werkbroek comfortabel zit. De broek heeft een uitstekende pasvorm en stoere details, zoals de reflectie-accenten voor extra veiligheid onderaan de broekspijpen.

Als je de broek combineert met een bodywarmer of shirt van MASCOT® ROCKS heb je een perfecte combinatie voor het voorjaar.

Een bijkomend voordeel is dat Tencel® 100% biologisch afbreekbaar is en wordt geproduceerd door middel van duurzame bosbouw.