Nominatie Corporate Fashion Award 2012

voor MASCOT® ROCKS
The Professional Clothing Awards - 2012
Vrijdag 30 Maart 2012

De MASCOT® ROCKS collectie is genomineerd voor de Corporate Fashion Award in de categorie ‘Best Stock Collection’. Op 18 april wordt ’s avonds na de Safety & Fashion @Work beurs bekend gemaakt, wie de uiteindelijke winnaar is.

Tijdens een feestelijke dinnershow worden de genomineerde collecties geshowd. Na een juryberaad en zaalstemming wordt aan het einde van de avond bekend gemaakt wie de uiteindelijke winnaar is en zal de award uitreiking plaats vinden.

De MASCOT® ROCKS collectie is een collectie die mannelijk, stoer en casual is. De collectie heeft een goede pasvorm en is gemaakt is van onder andere materialen zoals denim en Tencel®. Tencel® is een materiaal gemaakt van vezels van de eucalyptusboom, het is slijtvast, vocht absorberend en superzacht waardoor het zeer comfortabel te dragen is.