Werkkleding

in nieuwe denimstijl
Model - Jeans - Pers 2012
Woensdag 14 Maart 2012

Modieus het voorjaar in met een werkbroek gemaakt van denim.

Jeans zijn de nieuwste toevoegingen aan de stoere en eigentijdse MASCOT® ROCKS collectie.

De kracht van denim

Denim is al bekend sinds de goudgraverstijd als een materiaal dat zeer slijtvast is. Denim is geschikt voor de hardwerkende man en is altijd een vast onderdeel van het modebeeld gebleven. Nu is denim terug te vinden in werkkleding. MASCOT introduceert een nieuwe werkbroek met een speciale casting die er voor zorgt dat de broek slijtvast is en extra lang mee gaat.

Comfort met details

Er is extra aandacht besteed aan de details en de pasvorm. De broek is uitgebreid getest in de praktijk. Naar aanleiding van deze testsessie zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd, zoals een extra stuk stof aan de binnenzijde van het been waardoor er meer bewegingsvrijheid ontstaat bij bijvoorbeeld knielend werk. De werkbroek is voorzien van ruime en praktische zakken voor het opbergen van gereedschap.