MASCOT® ROCKS

– zet de traditionele opvattingen over werkkleding op hun kop
Werkkleding - Pers 2011 - MASCOT® ROCKS
Maandag 24 Oktober 2011

Vergeet alles wat te maken heeft met traditionele werkkleding! De branche staat op het punt om een compleet nieuw tijdperk te betreden. Vanaf oktober kunt u kennis maken met MASCOT® ROCKS. Het ontwerp van deze nieuwe kledinglijn is afgestemd op het modebeeld van de dagelijkse kleding.

Het streven was om werkkleding te creëren waarin werklieden zich zowel qua functie als stijl thuisvoelen. Bij het creëren van MASCOT® ROCKS lag de nadruk op het ontwerp, het comfort en de slijtvastheid. De kleding is mannelijk, hip, casual en trendy, uitgebreid getest en kan tegen een stootje!

Prettig en laagsgewijs variëren

MASCOT® ROCKS biedt voor het komende najaar verschillende soorten bovenkleding, zoals pilotjacks en bodywarmers of lichte alternatieven zoals gewatteerde jacks, softshells en fleecejacks. De artikelen met dit laagsgewijze concept zijn volledig op elkaar afgestemd. Het fleecejack kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met de softshell of met een bodywarmer.

In najaar en winter hebben werklieden veel baat bij de gewatteerde bodywarmer MASCOT® Alcora. Deze bodywarmer heeft een stoere uitstraling, is voorzien van speciaal ontworpen reflectoren en is gemaakt van een goede degelijke kwaliteit stof die tegen een stootje kan. De bodywarmer sluit nauw aan rond het lichaam, zonder de bewegingsruimte te hinderen. De armsgaten zijn voorzien van elastiek en het vest heeft een extra lang rugpand, waardoor het geheel soepel en flexibel aanvoelt. Ook aan de praktische details is gedacht. Zo heeft de bodywarmer voor- en binnenzakken met een rits voor de mobiele telefoon en sleutels. De extra versterkingen op de schouders minimaliseren de slijtage bij het tillen op de schouders.

Werkkleding - 2011 Pers - MASCOT® ROCKS

In de collectie zitten twee zwarte, wind- en waterdichte pilotjacks, die van een ademend materiaal zijn gemaakt. De jacks zijn voorzien van een afneembare capuchon, hebben een warme binnenvoering en zijn met een trui of dun jack eronder ideaal voor koude winterdagen. De pilotjacks zijn verkrijgbaar in een slimline en een regular model en hebben doordachte en praktische details, zoals een nieuw ontwikkelde kraag die nauw aansluit, zodat de nek door wind en regen niet afkoelt. De jassen hebben verder ruime zakken en ergonomische mouwen met extra ruimte bij de ellebogen voor bewegingsvrijheid onder alle werksituaties. De ellebogen zijn versterkt met een bandprofiel– een opdruk die het jack een stoer visueel effect geeft.

De kleding uit de MASCOT® ROCKS collectie is vanaf november 2011 verkrijgbaar bij de dealer.

Nieuws van MASCOT® ROCKS voor het voorjaar

In het voorjaar van 2012 lanceert MASCOT® ROCKS nog meer nieuwe en interessante producten, onder andere in een kwaliteit stof die nooit eerder is gebruikt. De voorjaarsartikelen hebben een retro-uitstraling met een modern tintje en MASCOT presenteert deze graag aan u!