Tim Coronel

overhandigt prijs MASCOT Bouwbeurs actie
Tim Coronel - Bouwbeurs - 2011
Vrijdag 8 April 2011

Een medewerker van HBS Bouw is op ludieke wijze verrast met een horloge van TW Steel. Niemand minder dan Tim Coronel overhandigde de prijs op het hoofdkantoor van HBS in Volendam. De aanleiding van deze feestelijke gebeurtenis was een bezoek van enkele HSB medewerkers aan de Bouwbeurs in Utrecht.

De Bouwbeurs in een tweejaarlijks evenement waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Op de stand van MASCOT werkkleding kon een prijsvraag worden ingevuld met als hoofdprijs een speciaal Dakar horloge. Van dit Dakar exemplaar zijn er slechts een beperkt aantal gemaakt.

Speciaal voor deze prijsvraag werd een Dakar McRae 4 x 2 buggy naar Utrecht gehaald. Maar er was meer te beleven op de stand van MASCOT. Naast het uitgebreide assortiment werkkleding en veiligheidsschoenen kwam ook het Nederlands dames touwtrekteam in actie. Stoere bouwvakkers konden hun krachten meten met de dames, waarbij het touw vervangen werd door aan elkaar geknoopte MASCOT werkbroeken! De volgende editie van de Bouwbeurs vindt plaats van 4 tot en met 9 februari 2013.