Wat klanten

vertellen
MASCOT logo
Woensdag 13 Oktober 2010

Naar aanleiding van de door MASCOT gewonnen ‘Customer Value Enhancement Award’ (MASCOT is gekozen uit meer dan 700 Europese werkkledingfabrikanten) vertellen een aantal dealers uit Europa op welke wijze MASCOT een meerwaarde creëert.

»MASCOT’s goede voorraadpositie vormt een beduidende meerwaarde voor ons bedrijf. Tevens biedt MASCOT support op diverse terreinen, zoals een goede marketing ondersteuning’«.

Mike Sepp, van der Winkel, Eindhoven

»MASCOT ontzorgt door bijvoorbeeld bepaalde projecten gezamenlijk op te pakken. Een goede samenwerking is van essentieel belang waarbij er een blind vertrouwen is in elkaar«.

Leon van Gogh, Moonen groothandel BV, ’s-Hertogenbosch

»Wij zijn destijds in Nederland gestart met de verkoop van MASCOT en hebben het assortiment van toen zien groeien naar een totaalpakket van nu. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar goede zakenpartners die weten wat ze aan elkaar hebben. Als het moet, dan staan wij dag en nacht voor elkaar klaar. Bovendien zijn onze klanten zeer enthousiast over de producten, kleuren en pasvorm«.

Robert van der Linden, LIRO import + export BV, Waspik

»Wij hebben een hele selectieprocedure achter de rug. De keuze viel al snel op MASCOT, omdat MASCOT haar slogan TESTED TO WORK nakomt. Wij maakten kennis met een zeer gastvrije organisatie met zeer veel mogelijkheden. Samen hebben wij de juiste producten uit het brede assortiment geselecteerd; allemaal producten die perfect aansluiten bij onze werkzaamheden. Bovendien biedt MASCOT een breed scala van aanvullende diensten, zoals de MASCOT® SmartStore. Deze service ontlast onze organisatie. MASCOT had de beste oplossingen, dus er was bij ons geen twijfel«.

Martin Møller, Head of Procurement, Falck Danmark A/S