MASCOT uitgeroepen

tot beste merk werkkleding
Corporate Fashion Award 2010 - NL
Donderdag 22 April 2010

De zesde editie van de Corporate Fashion Award mag voor MASCOT een daverend succes worden genoemd. MASCOT werd door een professionele vakjury tot winnaar uitgeroepen in de categorie Best Brand Collections.

Categorie Best Brands

Deze Award is bedoeld voor producenten van werkkleding die met standaard kledingcollecties eindgebruikers in staat stellen om hun (bedrijfs)imago in werkkleding te vertalen. Dit met het behoud van de veiligheid en functionaliteit. Tevens is gekeken naar de maatvoering, diversiteit van het assortiment en de kwaliteit van de producten.

Uit meer dan 10 inschrijvingen had de jury 3 bedrijven geselecteerd die zich afgelopen donderdag middels een modeshow aan de jury hebben gepresenteerd. Tijdens dit evenement - de Corporate Fashion Award Show - waren ruim 300 gasten aanwezig. Volgens de jury wist Mascot workwear ‘sexy’ te presenteren en helpt het imago van de werkkleding te upgraden; een boost voor het vak. De kleding van MASCOT is eigentijds met oog voor detail en kleurgebruik. Het assortiment heeft een duidelijke signatuur en er is aan vrouwenkleding gedacht.

De Corporate Fashion Award is een initiatief van Holland Career & Workwear (HCW, ledengroepering van MODINT), de brancheorganisatie voor fabrikanten van bedrijfskleding en corporate imagekleding.

Modellen - Corporate Fashion Award

Innovatieaward met veiligheidsneus

MASCOT heeft tevens een prijs ontvangen voor meest innovatieve PBM (Persoonlijke Beschermingsmiddel) van 2010. Deze prijs werd uitgereikt door branchevereniging AVAG. MASCOT heeft een nieuw ontwikkelde veiligheidsneus ontwikkeld. De neus geeft meer bescherming aan de kleine en grote teen en zorgt daarnaast voor meer bewegingsruimte bij een buigende beweging. De honingraatstructuur zorgt voor een gewichtsbesparing en een optimale luchtcirculatie, waardoor het draagcomfort wordt verhoogd.

»Wij zijn ontzettend blij met deze prijs en ook vereerd«, zei Danny Bonn van MASCOT in een reactie. »We zijn bekend om onze vooruitstrevendheid in werkkleding, maar we zijn pas een kleine drie jaar actief op het gebied van schoenen«.