Opvallend

mooi
2010 Pers - Man - T-shirt
Vrijdag 26 Februari 2010

Opvallend mooi zijn de nieuwe T-shirts van MASCOT. De shirts zijn verkrijgbaar in een aantal frisse zomerkleuren.

Zonnegeel, rood, appelgroen en cyaanblauw zijn volgens de ontwerpers van MASCOT de kleuren voor 2010. Voor het eerst introduceert MASCOT ‘Limited Edition’ producten. En gezien het succes is dit zeker niet de laatste keer! De nieuwe T-shirts zijn – met hun sportieve uitstraling – gemaakt om in te werken. De producten zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren, allen voorzien van een print.

Ook nieuw is het elastische ondershirt van polyester met bamboe. Dit (onder)shirt is zeer geschikt als onderste laag. Het materiaal transporteert zweet weg van het lichaam en is daarnaast ook antibacterieel, antistatisch en sneldrogend.

De shirts zijn vanaf April leverbaar bij uw delaer.