A+A

groot succes voor MASCOT
A+A
Maandag 9 November 2009

Op de A+A was MASCOT present met een 350 m2 grote stand. Op de indrukwekkende stand was het er een drukte van jewelste.

's Werelds grootste beurs op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen vond plaats in Düsseldorf van 3 tot en met 6 november. MASCOT, een toonaangevende producent van werkkleding en veiligheidsschoenen, presenteerde haar complete assortiment en een aantal opzienbarende nieuwe producten.

Nieuwe T-shirts in trendy kleuren

Op de A+A introduceerde MASCOT een nieuwe collectie T-shirts in opvallende frisse kleuren. De shirts zijn voorzien van fraaie prints en vanaf volgend voorjaar in de handel verkrijgbaar.

Nieuwe signalisatiekleding in fluorescerend rood

Ook konden de bezoekers kennismaken met een nieuwe collectie signalisatiekleding in fluorescerend rood. De collectie is een goede aanvulling op de traditionele kleuren oranje en geel. De kledingstukken zijn solide afgewerkt en van een zeer hoge kwaliteit. De functionele eigenschappen en details zorgen voor een ongekend draagcomfort, waardoor de drager zich volledig op het werk kan concentreren.

Nieuwe Air Circulation Technology veiligheidsneus

Een van de meest opzienbarende noviteiten was de introductie van een nieuwe veiligheidsneus. De nieuwe stalen veiligheidsneus is volledig geperforeerd waardoor er ventilatieopeningen ontstaan. De nieuwe neus voldoet aan alle veiligheidsnormen en is aanzienlijk lichter dan een traditionele stalen neus. De honingraatstructuur zorgt voor een optimale luchtcirculatie in de schoen. De warmte bij de tenen wordt door de neus afgevoerd, terwijl koude lucht de schoen binnen kan komen. Deze luchtcirculatie zorgt voor een goede hygiëne en een ongekend draagcomfort!