MASCOT

in het Big Brother UK Huis
Big Brother
Donderdag 11 Juni 2009

De bewoners van de 10e editie van Big Brother UK zijn vorige week aan hun verblijf in het Britse Big Brother huis begonnen. Kort hierna kwam MASCOT Workwear ook binnen en kregen alle bewoners MASCOT® Lamego jacks, MASCOT® Ovar werkbroeken en MASCOT® El Misti schoenen.

De producer van de show, heeft contact met MASCOT opgenomen omdat zij ons beschouwen als de leverancier van hoogwaardige en goed ontworpen werkkleding. Big Brother UK wordt bekeken door 4 millioen mensen en de website heeft dagelijks 1 millioen bezoekers. MASCOT staat gedurende een maand op de allerbovenste plaats op de website bij de sponsorerende leveranciers. Zolang het programma wordt uitgezonden staat er een link naar onze MASCOT website op de website.

Dit is vanzelfsprekend fantastische PR voor MASCOT in de UK.