Bouwbeurs

News Special 2009
BouwBeurs 2009
Donderdag 5 Februari 2009

MASCOT staat vanaf maandag 9 tot en met zaterdag 14 februari op de BouwBeurs in Utrecht. De BouwBeurs is een tweejaarlijks event waar bouwend Nederland bij elkaar komt.

Voor de komende Internationale BouwBeurs is het thema ‘’Bouwen in Balans’’. De bouwsector maakt constant ontwikkelingen door en het is belangrijk om hierin een gezond evenwicht te vinden. Op de BouwBeurs zijn ongeveer 1000 exposanten vertegenwoordigd. Bezoek MASCOT in hal 12, stand B116. U bent van harte welkom!

MASCOT op TV in Business Class

Wekelijks presenteert Harry Mens in het TV programma Business Class de gebeurtenissen op zakelijk, financieel en economisch gebied. Dochter Suze Mens zal de MASCOT stand bezoeken op de BouwBeurs in Utrecht om een reportage te maken over MASCOT werkkleding en veiligheidsschoenen. De uitzending zal plaatsvinden op zondag 22 februari 2009 om 11.00 uur op RTL7. De reportage is mede tot stand gekomen met de medewerking van 4 van onze dealers, zijnde Comfort Best, LQA Workwear, Liro en MW Bedrijfskleding. De opnames zullen op dinsdag 10 februari of op woensdag 11 februari worden gemaakt in Business Class

Tested to Work met het Nederlands Dames Touwtrek team

Tested to Work met het Nederlands Dames Touwtrek team Het Nederlandse dames touwtrekteam zal op de MASCOT stand aanwezig zijn om te laten zien hoe Tested to Work onze producten zijn. U kunt er dan achter komen of u ook Tested to Work bent, want de dames staan klaar voor een wedstrijdje broektrekken. In plaats van het gebruikelijke touw wordt er nu gebruik gemaakt van aan elkaar geknoopte MASCOT broeken. Door deze unieke stunt bewijzen wij een te meer dat de kwaliteit van onze producten van hoogstaand niveau zijn. Tevens is het mogelijk om u uit te leven op de touwtrek – broektrekkast. Op dit apparaat kunt u ook uw kracht testen. Natuurlijk is bij deze trekkast het touw vervangen door een echte MASCOT broek.

MASCOT sponsor van Dakar McRae Enduro Team

Voor het eerst in de geschiedenis heeft de Dakar rally plaats gevonden op het Zuid-Amerikaanse vasteland. De rally is vorige maand verreden en er hebben ongeveer 230 motoren, 188 auto's en 82 trucks aan dit gigantische evenement deelgenomen. Vanuit Buenos Aires, de startplaats van de 2009 editie, werd er met een flinke omweg door het woeste Argentijnse landschap gereden. Vervolgens ging de tocht door het Andes gebergte van Chili weer terug naar Buenos Aires. Dit klinkt eenvoudig, maar het is een absolute slijtageslag voor zowel de rijders als de crew. Over de kleding hoefde het McRae team zich gelukkig niet druk te maken, want MASCOT stond garant voor de juiste kleding. Op de BouwBeurs kunt u een motorfiets van het McRae team bewonderen. Tevens zullen er op bepaalde dagen teamleden van het McRae team aanwezig zijn om u de verhalen te vertellen over hun belevenissen in Zuid Amerika en natuurlijk hoe Tested to Work de kleding voor hun is gebleken.