Nog een prijs

voor MASCOT
MASCOT logo
Maandag 8 September 2008

Mascot heeft in de afgelopen jaren meerdere internationale prijzen in ontvangst mogen nemen. Onlangs werd de onderneming bekroond met een prijs van de Deense export organisatie. De overhandiging vond plaats op 5 september 2008.

Innovatie

In zijn toespraak refereerde Poul Laursen, lid van de Deense export organisatie, aan het feit dat Mascot internationaal erkend is als een innovatieve organisatie. MASCOT is tot winnaar gekozen doordat MASCOT veel nadruk legt een het uitbreiden van bestaande productiemethoden en faciliteiten. Bij de keuze is ook rekening gehouden met de uitbreiding van MASCOT in Vietnam met een fabriek van maar liefst 15.000 m2.

Duidelijke doelstellingen

Poul Laursen benadrukte ook dat het succes van MASCOT een combinatie is van duidelijke doelstellingen en tegelijkertijd de wil om te winnen. Als symbool voor deze prijs kreeg CEO Michael Grosbøl de ‘’Thors Hammer’’ overhandigd. »De ‘’Thors Hammer’’ heeft de eigenschap dat het zijn doel nooit mist. Natuurlijk hopen wij dat MASCOT ook in de toekomst doelgericht te werk gaat«, aldus Poul Laursen.

Wij gaan ons best doen in de toekomst

Daarna was het de beurt aan Michael Grosbøl. Hij benadrukte dat 2007 een zeer goed jaar was geweest en dat het belangrijk is om te realiseren dat dit geen garantie is voor de toekomst. »De toekomst vergt dat we allemaal onze bijdrage moeten leveren - vooral in deze onzekere tijden«, aldus Michael Grosbøl.