MASCOT®

    Pers - MASCOT® ADVANCED - 2017
    Sun, 14 May 2017
    Collectie met stretch, extreem sterk en comfortabel. MASCOT® ADVANCED dient met eerbied alle hardwerkende, gepassioneerde mensen die het allerbeste eisen van hun kleding.
    2017 - De inspiratie - gepassioneerd werken in extreme weersomstandigheden

    De inspiratie - gepassioneerd werken in extreme weersomstandigheden

    In Noord-Europa kunnen de zee, wind en weer af en toe flink guur zijn. Maar ook erg fascinerend en aantrekkelijk. Een van de plekken waar het weer diepe voren trekt in de huid van het gezicht en je je ogen moet samenknijpen is Klitmøller aan de noordwestkust van Denemarken. Wind, zout en schuimvlokken uit het westen zijn dagelijkse kost en vormen de mensen die hier wonen. Hier wonen doelgerichte, moedige mensen die hun roeping en passie volgen.

    De inspiratie - design, slijtvastheid en weersbestendig - 2017

    De inspiratie - design, slijtvastheid en weersbestendig

    Geïnspireerd door de mensen die in weer en wind werken, hebben we MASCOT® ADVANCED ontwikkeld. Een op Scandinavië geïnspireerde collectie werkkleding die geschikt is voor alle weersomstandigheden, met voldoende bewegingsvrijheid. MASCOT® ADVANCED is werkkleding voor alle werkzaamheden en biedt onbeperkte bewegingsvrijheid, net zoals kleding voor extreme sporten. De lijnen van het ontwerp zijn geïnspireerd door de wetsuits van surfers. De slijtvastheid en robuustheid zijn geïnspireerd door de extreme wind- en weersomstandigheden waar de onverzettelijke beroepsvissers mee te maken hebben.

    2 Mannen - DOELGROEP - met passie als motivatie - MASCOT® ADVANCEDDOELGROEP - met passie als motivatie - Man & Vrouw - 2017

    DOELGROEP - met passie als motivatie

    Leeftijd:
    Een type, geen leeftijd

    Beroep:
    Bouwsector

    Kleding:
    Trendy en sportief

    Winkelen (werk, sport, vrije tijd, eten):
    Kwaliteit vóór kwantiteit. Voor praktisch gebruik, niet voor de sier. Bewust van eigen stijl.

    Interesses:
    Sport (bijv. voetbal, surfen, snowboarden), outdoor.